Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

За нас

Българска фирма

с европейски облик

Оргахим АД – Русе е известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

Какво правим

Група Поликолор – Оргахим

Непрестанно разширяващата ни се продуктова гама включва продукти в четири основни направления – За дома, За строителството, За индустрията и За авторепаратура.  

Нашите утвърдени брандове Леко, Spirit, Casa Bella, Mefisto, Protecta, Timmer, Deko professional, Klar и Uber са силно разпознаваеми на пазара и се ползват със заслужено доверието от българските потребителите. 

Над 26 хил. тона

произведена продукция на година

Над 15 хил. тона

бои и лакове на водна основа

Над 6 хил. тона

бои и лакове на алкидна основа

Над 4 хил. тона

мазилки

Как Работим

С Грижа за Природата

Грижата за природата е един от основните приоритети на нашата компания и считаме за наша отговорност да пазим света, в който живеем. Клиентите ни могат да намерят наши продукти, обозначени с логото на лаборатория Eurofins, гарантиращо съдържание на ЛОС (летливи органични съединения) под 1гр. на литър, което е 30 пъти под максимално допустимите норми на пазара. Тези бои пазят здравето и природата и ние ще продължаваме да работим в тази насока и за в бъдеще. 

Ние приемаме за наша важна задача да образоваме обществото и потребителите за природосъобразни продукти и практики. Сертифицирането на нашите продукти за качество и безопасност ще продължи да бъде фокус на екипа ни.