Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Масла, лакове и бои за дърво

Масла за дърво

Ние предлагаме разнообразие от продукти за защита, поддръжка и декорация на дърво, като целта ни е да направим целия работен процес на потребителя по-ефективен, а постигнатия резултат – безупречен.

С нашите висококачествени масла за дърво можете да защитите в дълбочина и подчертаете естествената красота на различни дървени повърхности от твърда и мека дървесина.

Лакове за дърво

При нас можете да откриете богата гама от лакове на водна и алкидна основа, които ще осигурят красив завършен вид и дълготрайна защита на дървените повърхности от неблагоприятни външни условия.

С нашите продукти имате възможността да избирате между различни дървесни цветови варианти, както и степента на гланц на покритието.

Бои за дърво

Нашите бои за дърво на водна и алкидна основа ще вдъхнат цвят и настроение на всеки дървен детайл или повърхност, като същевременно ще ги предпазят от вредните атмосферни влияния.

А с белите ефектни покрития можете да придадете ефектен антик стил на дървесината в интериора или екстериора.

Байцове за дърво

С помощта на висококачествените ни байцове можете да оцветите трайно и устойчиво всеки вид дървени повърхности в естествени дървесни цветове според вашите индивидуални предпочитания.

Още продукти за дърво

Свържете се с нас

Имате въпроси, запитване или предложение?

Очакваме Вашето обаждане или имейл и ще се радваме да Ви съдействаме. Можете да се свържете с нас от понеделник до петък от 08:30 до 17:00 ч.

 

Оргахим АД
бул. Трети март 21
7000 Русе
info@orgachim.bg
0800 111 02