Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Бои за Стени и Тавани

Бази за тониране

Ние произвеждаме широка гама от бои в различни класове, които се характеризират с отлична покривност, бързо изсъхване и добра износоустойчивост.

Благодарение на тониращата система Оргахим можете да изберете цветни бои в над 2000 уникални цвята от нашите цветови колекции, вдъхновени от трендовете в модата, изкуството и дизайна по света.

Готови цветове

Нашите готови цветни бои в подбрани специално за вас цветове ще спестят време и ще улеснят избора на палитра и точен нюанс на даден цвят.

Предварително подбраните цветове са селектирани по определени правила и единствено с интериорна цел. Затова – един път отворите ли готовия каталог, няма как да направите грешна стъпка в избор си.

Бели бои

Залагайки на класиката с качествените ни бели бои, ще се радвате на отлична белота и трайна защита на вашите стени и тавани.

Освен това ще имате избор между продукти в различни ценови класове, които можете да съобразите с индивидуалния си бюджет.

Ефектни покрития

С нашите висококачествени декоративни покрития можете да създадете уникална и стилна атмосфера в интериора си.

Изберете между разнообразие от златисти, сребристи или други цветни ефектни покрития, за да придадете характер, блясък и шик на пространството си.

Още продукти за стени и тавани

Свържете се с нас

Имате въпроси, запитване или предложение?

Очакваме Вашето обаждане или имейл и ще се радваме да Ви съдействаме. Можете да се свържете с нас от понеделник до петък от 08:30 до 17:00 ч.

 

Оргахим АД
бул. Трети март 21
7000 Русе
info@orgachim.bg
0800 111 02