Защо Timmer wood oil издържа повече от обикновените масла за дърво?

timmer-wood-oil

1. Прониква в дълбочина

Благодарение на своя вискозитет Timmer масло за дърво прониква много добре в дълбочина, заздравява дървесината и я предпазва отвътре. Осигурява необходимата еластичност, без да се напука или отлющи. Колкото по-дълбоко проникне маслото в материала, толкова по–добра защита ще има повърхността.

maslo-za-darvo-pronikva-v-dalbochina
tungovo-maslo-za-darvo

2. Съдържа висока концентрация на тунгово масло​

От естествените масла, тунговото е най-водоустойчиво. Високото съдържание на тунгово масло в Timmer wood oil спомага за лесната репарация на дървените повърхности и след изсъхване има пълна водонепропускливост.

3. Водоотблъскващата добавка - восък​

Като допълнителен адитив, подпомагащ водонепропускливостта, в Timmer масло за дърво има добавени восъци. Това спомага също и обработените повърхности да са приятни и гладки на пипане.

statiq v fb za WOOD OIL

4. Осигурява паропропускливост

Повърхността, обработена с Timmer масло за дърво, не се запечатва, тя остава паропропусклива, а неговата естествена влажност се регулира от околната средата, което е изключително важно, за да може дървесината да „диша“.

olio-paropropusklivost
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност