РАЗЧУПЕНА ИНТЕРИОРНА ВИЗИЯ СЪС SPIRIT BOX И HEXA СТИЛ!

Постигнeте го с полезните интериорни съвети от ATG DESIGN.

Няма нищо по-зареждащо от това да погледнем на нещата по един различен, по-разчупен начин, давайки си нова перспектива и усещане за позитивна промяна. Ако сте в настроение за подобна “крачка” – сега е моментът да я направите с една модерна и красива Трансформация у дома.

Лесно е с лимитираната серия SPIRIT BOX – ТРАНСФОРМАЦИИ ЗА СТЕНИ и разчупеният и ефектен HEXA СТИЛ, който създадохме съвместно с интериорните експерти от ATG DESIGN.

A за да постигнете цялостно и trendy интерирно внушение – последвайте и полезните интериорни съвети на ATG DESIGN – студио за архитектура и интериорен дизайн.

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ПЕРФЕКТНИЯТ ИНТЕРИОРЕН HEXA СТИЛ АКОМПАНИМЕНТ

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ПЕРФЕКТНИЯТ ИНТЕРИОРЕН HEXA СТИЛ АКОМПАНИМЕНТ

Топложълтите пчелни кутийки могат да разчупят интериора по невероятен начин. Универсалната форма на шестоъгълника предразполага към различни фигури, които можем да образуваме върху стената, а за нейното разгръщане играят роля светлите нюанси на оранжевото и сивото.

HEXA СТИЛ шаблонът е подходящ за всяко едно помещение, като за перфектен и модерен завършек на стила –  ние бихме го съчетали с кожа и камък.

Оранжево-кафявата кожа в мебелите например, ще „подгрее“ още повече излъчването на меките тонове от стената.

Може да изберем отново декорации в златисто или бронз, които да допълнят тази топлина, а техен контраст ще търсим в сивото чрез камък, керамика и опушено стъкло, както и в черното – матираните метални повърхности в черно ще подчертаят красиво яркия цвят на стената.

HEXA СТИЛ – ЗА МОДЕРНА И РАЗЧУПЕНА ВИЗИЯ В ДНЕВНАТА

HEXA СТИЛ – ЗА МОДЕРНА И РАЗЧУПЕНА ВИЗИЯ В ДНЕВНАТА

За да покажем различните интерпретации в интериора на HEXA стилa, разработихме вариант за всекидневна, който е изключително лек и минималистичен. В него стената кореспондира със сиви и кафяви нюанси на мебелите и килима.

Черният мат отново присъства в металната масичка за кафе, както и в семплите столове за хранене. Златистите елементи на осветителните тела увеличават усещането за топлина и по елегантен начин акомпанират изображението на стената.

Направете крачката към една модерна и различна визия с цветните решения и уникалните шаблони на SPIRIT BOX  и преобразете дневната  си с модерния HEXA СТИЛ и интериорните предложения на ATG Design!

С модерен почерк и отличима артистична визия в своите проекти ATG Design – e сред водещите и отличени с редица награди студиa за архитектура и интериорен дизайн!

Страст към дизайна, безкомпромисно качество и непрекъснат импулс към съвършенство формират уникалния облик на всеки интериорен и архитектурен проект, създаден от екипа на ATG Design.

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност