Свободни работни места

Свободни работни места

  • Всички

Ако цветовете са Вашата истинска страст и искате да разберете как Оргахим превръща всяка къща в дом, но не откривате подходяща свободна позиция, можете да ни изпратите директно Вашето CV. Споделете с нас в каква професионална област виждате своето цветно бъдеще. Ние обещаваме да подходим с нужния респект към Вашата кандидатура и да се свържем с Вас при наличие на подходящи възможности. Живейте и работете цветно!

Ако нямате автобиография, можете да я създадете тук.

Съгласен съм с Уведомлението относно процеса по подбор на персонал съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

    Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

    Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност