Свободни работни места

  • Всички
Ако цветовете са твоята истинска страст и искаш да разбереш как Оргахим превръща всяка къща в дом, но не откриваш подходяща свободна позиция, можеш да ни изпратиш директно своето CV. Сподели с нас в каква професионална област виждаш своето цветно бъдеще. Ние обещаваме да подходим с нужния респект към твоята кандидатура и да се свържем с теб при наличие на подходящи възможности. Живей и работи цветно!
Ако нямаш автобиография, можеш да я създадеш тук.
Съгласен съм с Уведомлението относно процеса по подбор на персонал съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

Изчисли нужното количество боя

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.