Спалня в минималистичен стил и в цвят „Синя хармония“

spalnq-minimalism-sinq-harmoniq

В интериорите винаги се придържаме към изчистени линии и минималистичен стил, в които нежността на бялото и жилките на мрамора са водещи. Признаваме нескрито, че за ATG design синьото винаги е бил любим избор за акцентен цвят и в този ред на мисли „Синя хармония“ е нюанс, който припознаваме като отличителен за работата ни. Той пасва много добре на палитрата от бели и сиви тонове и подчертава естествените материали, като дърво и камък, с които предпочитаме да работим.

В конкретния проект на спалня – „Синя хармония“ е в главна роля върху стената срещу прозореца. По този начин чрез отразяване на дневната светлина цялата стая се потапя в син оттенък и денем придава усещене за спокойствие и баланс. Същевременно с това търсенето ни е да се изрази характер и увереност в смелото решение за преобладаващ и наситен цвят в стаята. Вярваме, че с присъствието на различни текстили в помещението се постига приятно разнообразие от повърхности, които си контрастират с гладките мебели, огледалата и камъка. Това говори не само за уверен стил, но и потвърждава изискания вкус на обитателя.

spalnq-sinq-harmoniq
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност