„Синя хармония“ в трaпезарията!

featured image

Домът е нашата крепост, нашето лично пространство и именно затова е толкова важно интериорът да създава уют и спокойствие.

Интериорът на този апартамент тук е издържан в модерен стил с отворено пространство, в което имаме комбиниране на няколко зони в една и усещане за простор. Преобладават светли тонове на фона на стената решена в син цвят „Синя хармония“. Според психолозите синия цвят влияе позитивно на хората, свързваме го с вода, енергия и действа успокояващо. Мебелите и пода са решени в бяло и сиво. Именно неутралните цветове са тези които позволяват експериментирането с други по-контрастни и необичайни цветове, които засилват усещането за стил и характер на обитателите му.

Комбинацията между трите цвята син, бял и сив е класика и символ на уют и хармония, същевременно светлите цветове носят усещане за щастие и чистота. Открояват се и премерени акценти в жълто и дървесни тонове като завършек на модерната визия. Последните щрихи нанесени от осветлението, както и кръглата масичка допълват интериора, а големите френски прозорци засилват още повече усещане за простор и светлина.

Иван Стефанов – Интериорен дизайнер S Project

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *