ИНТЕРИОР ЗА СПОКОЙСТВИЕ И БАЛАНС СЪС SPIRIT BOX И NATURA СТИЛ!

Постигнeте го с полезните интериорни съвети от ATG DESIGN.

Усещането за спокойствие, хармония и цялостен баланс, който близостта с природата ни дава, е наистина незаменимо.

И неслучайно именно това хармонично усещане диктува и един от най-актуалните интериорни трендове – за ярка, но балансирана интеграция на природни елементи в съвременния интериор.

Сега е по-лесно от всякога да постигнете една впечатляваща и балансирана интериорна Трансформация, в която усещането за природа е водещ акцент!

Доверете се на лимитираната серия SPIRIT BOX – ТРАНСФОРМАЦИИ ЗА СТЕНИ и красивия и впечатляващ NATURA СТИЛ, който създадохме с експертите от ATG DESIGN – студио за архитектура и дизайн.

Създайте своята балансирана и хармонична NATURA среда, като следвате професионалните съвети на ATG DESIGN.

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ИНТЕРИОРЕН БАЛАНС С NATURA СТИЛ В СМЕЛ ТЮРКОАЗ

КАК ДА ПОСТИГНЕМ ИНТЕРИОРЕН БАЛАНС С NATURA СТИЛ В СМЕЛ ТЮРКОАЗ

Приветстваме природата в дома си и чрез SPIRIT стил NATURA, само че в красиво подредена „шевица“ от наподобяващи житни класове листа.

NATURA шаблонът е подходящ както за всекидневната, така и за детска стая или спалня.

Смелият тюркоаз създава приятна и творческа среда, изпълнена със спокойствие и баланс – точно затова ние решихме да го разгърнем и в работно пространство.

Леката ни закачка с офис средата произлиза от наблюденията ни, че колективните места за работа имат нужда от разчупване и свежо разнообразие. Повече от всякога свикнахме с домашния офис и именно затова вярваме, че разполагайки този фин дизайн в работна среда ще се доближим до уюта и приятното усещане на дома. Той е стегнат и елегантен, което го прави ненатрапчив.

Елементите и текстурите, с които NATURA Стилът се съчетава добре, са светло дърво, бяла кожа и светлосиви метални повърхности.

NATURA СТИЛ – ЗА БАЛАНС И ХАРМОНИЯ И НА РАБОТНОТО МЯСТО

NATURA СТИЛ – ЗА БАЛАНС И ХАРМОНИЯ И НА РАБОТНОТО МЯСТО

Добра идея е да изберем NATURA стил и за оживяване на нашето лично работно кътче у дома. Вертикалната подредба на шаблона създава усещане за издължаване и височина, което го прави подходящ за приземни етажи, които предполагаемо са с по-нисък таван.

Свежият тюркоазен нюанс на цвят Maldives от Spirit  Adventure Colours ще стои добре в дом с красива мраморна или каменна настилка. Минималистичен дизайн на мебелите ще си пасва с повтарящите се листа, подредени във вертикала.

Като контрапункт на акцентната стена избираме бяло-сивата гама, която да остави активния цвят да води в пространството.

Създайте неподражаемо различна атмосфера с цветните решения и уникалните шаблони на SPIRIT BOX  и преобразете работния си кът с хармоничния NATURA СТИЛ и интериорните насоки от ATG Design!

С модерен почерк и отличима артистична визия в своите проекти ATG Design – e сред водещите и отличени с редица награди студиa за архитектура и интериорен дизайн!

Страст към дизайна, безкомпромисно качество и непрекъснат импулс към съвършенство формират уникалния облик на всеки интериорен и архитектурен проект, създаден от екипа на ATG Design.

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност