Spirit Трансформации – COOL БИБЛИОТЕКИТЕ

Добра срещa за децата и книгите.

Spirit Трансформации – COOL БИБЛИОТЕКИТЕ

Добра срещa за децата и книгите.

Като социално отговорна компания ние от Оргахим, заедно с наши партньори променихме облика на 3 училищни библиотеки, като така вярваме, че поставяме  началото  на една  по-голяма трансформация – промяна в нагласата на децата към четенето и училищната библиотека.         

 За да бъде срещата между децата и книгите наистина добра, Spirit Fine Paints стартира кампанията Spirit Трансформации – COOL БИБЛИОТЕКИТЕ. Трансформирахме три неприветливи и остарели училищни библиотеки, за да ги  превърнем в цветни, модерни и функционални пространства за разговори, спокойно четене и оживени книжни срещи!

За нас и нашите партньори това е важна трансформация, защото библиотеките не са бърза печалба, а отговорност към бъдещето. Библиотеките в три училища в гр. София, гр. Пловдив и гр. Русе бяха преобразени  само за няколко месеца благодарение на екип от интериорни “машини”, артисти, колористи, мебелисти, литри боя, екип с душа, точна ръка и силна мотивация. Оld –School интериорът остана в миналото, а пространствата се трансформираха с иновативни интериорни решения и ярки, изпълнени с настроение цветове от палитрата на Spirit Fine Paints.        

Вече трета поредна година трансформираме и правим нещата  по-цветни, по-свежи и весели. Вярваме че с тази ТРАНСФОРМАЦИЯ много деца ще възприемат училищната библиотекa като свое COOL място, защото COOL Е ДА ЧЕТЕШ!

Повече за добрата среща между децата и книгите може да видите тук

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност