Проучване сред 100 професионални дърводелци показа, че 85% от тях смятат, че Тimmer Антик придава желания винтидж ефект!

В периода 08.2019г.- 05.2020г. проведохме проучване, съвместно с агенция „Манира“, като в него взеха участие 100 майстори на дървото от 21 области в България- Стара Загора, Бургас, Хасково, Габрово, Варна, Русе, Кюстендил, София, Велико Търново, Пловдив, Видин, Добрич, Шумен, Плевен, Пазарджик, Благоевград, Силистра, Сливен, Смолян, Враца и Разград.

Всички майстори подчертаха красивият винтидж стил върху дървесината, с ефектното покритие Timmer Антик. А ето и резултатите, които професионалистите установиха след тестването на продукта:

85% от професионалните дърводелци бяха впечатлени от Антик ефекта, които са постигнали с Timmer Антик, придавайки състарен вид върху обработваните детайли. Шлайфането на покритието е от особена важност за работата с него и за крайния вид на изделието- 86 на сто от тествалите потвърдиха, че продуктът се шлайфа лесно, което би спестило много труд, ако ще се използва върху голяма повърхност, както и ще направи работата лесна и приятна. Продуктът е особено подходящ в случаи, в които времето ви за ремонт е кратко, 91% от професионалистите потвърдиха -покритието изсъхва изключително бързо, което би ви спестило време. След апликацията на продукта и крайните резултатите с него 94% от дърводелците останаха доволни от качествата му и казват, че биха го използвали отново.

С Timmer Антик-ефектно покритие за дърво бяха обработени различни повърхности, върху които дърводелците изпробваха продукта- маси, закачалки, рамки, икони и други различни дървени повърхности. А ето и част от снимките, които дърводелците ни изпратиха и крайните резултати на техните изделия:

Leave a Reply

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност