94% от професионалистите са убедени, че Timmer импрегнант предпазва дървесината от вредители.

Днес споделяме с вас резултатите от експертното мнение на 100 професионални дърводелци, тествали Timmer импрегнант за дърво:

96% от професионалните дърводелци, смятат че Timmer импрегнант се нанася лесно, а 94% от тествалите, твърдят че с активните си съставки той предпазва дървесината от насекоми, развитието на гъбички/ плесени, причиняващи разрушаване на дървесината. 88% от дърводелците, установиха, че продуктът попива бързо и дълбоко в дървесината, за да я предпази отвътре. Миризмата на някои от продуктите, изискват постоянна вентилация на стаята по време на работа, също така може да причинят главоболие или да предизвикат алергии. Timmer импрегнант за дърво е на водна онова, който няма остър мирис и 81% от тествалите продукта го потвърдиха.

С Timmer импрегнант за дърво бяха обработени различни повърхности, върху които дърводелците изпробваха продукта- маси, огради и други дърворезбовани изделия. А ето и част от видеата и снимките, които дърводелците ни изпратиха от нанасянето:

Повече информация за проведеното проучване можете да прочетете тук

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност