Policolor-Orgachim Master!

Работим, печелим, губим и се смеем заедно!

Подскачане на топчета, положителни възклицания и бурен смях обикновено се чуват от бившия Културен Дом, най-вече в обедните почивки и малко след 17:00 часа.

Чудите се на какво се дължи това? Сега ще ви обясним… Оказа се, че не малка част от колегите споделят общата си страст по спорта тенис на маса.

Поискаха място и маси за тенис и ги получиха. Поискаха топчета и хилки и ги получиха. Наскоро поискаха и турнир… и го организирахме, защото в Човешки ресурси думата на служителите е закон!

Подготовката на „Policolor-Orgachim Master” започна 1 месец предварително. Всеки, който имаше желание да се включи, трябваше лично да попълни декларация за участие в отдел ЧР. След като приключи записването, започна организацията – то поръчване на купи, изработка на медали, брандиране на тениски, отпечатване на грамоти, закупуване на допълнителни хилки и топчета, то награди, то ваучери, то чудеса. Деси (от ЧР) и Жоро (от Снабдяване) летяха наляво надясно из града и отмятаха задачите една след друга. Неуморните ни чистачки цяла нощ подреждаха, лепиха плакати, чистиха залата, бърсаха масите, нареждаха столовете. Съдийките от тенис клуб „Дунав” – Ивон Кръстева, която част от вас много добре познават от работата й в цех „Лаков“, и нейната съотборничка Светослава Николова цяла нощ измисляха и редиха схемите на отделните категории в турнира. Всички бяха в трескава подготовка за предстоящото събитие.

Тук е мястото и моментът да поднесем нашите благодарности на всички, които участваха активно в подготовката и реализацията на състезанието. Благодарим на участниците за куража да се запишат, за смелостта да се изправят дори и срещу по-добрите от тях, за положителните емоции, с които ни дариха и без които турнирът нямаше да е това, което беше.

В турнира се включиха всички служители, като няма ограничения за пол, възраст, длъжност и степен на техническа и игрова подготовка. Всички бяха поканени, било то като състезатели, фенове, групови агитки или просто като зрители. За гарантиране на честната и спортсменска игра разчитахме на професионалните състезатели по тенис на маса от Тенис клуб „Дунав“ – Русе – Ивон Кръстева и Светослава Николова. За най-добрите във всяка категория имаше предвидени специални награди и отличия.

Победителите от всички категории на турнира са:

Категория – Мъже:

I-во място: Томислав Кръстев, Специалист ADR, отдел ПРО, Оргахим АД;

II-ро място: Бисер Вълчев, Мотокарист, цех „Смоли“, Оргахим Резинс АД;

III-то място: Аурелиан Транкъ, Супервайзор Ключови клиенти, Ключови клиенти и фирмени магазини, Поликолор АД;

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност