Подходящи ли сте за Оргахим?

По случайност Ви се наложи да боядисате стаята си, хареса Ви и решихте да боядисате следващата, и коридора, и детската? Мислите ли си всяка вечер за това кои цветове са подходящи за спалнята или кой нюанс би паснал най-добре на дневната?

Представяте ли си как изглежда къщата на Вашите мечти? С чисто бели или цветни стени? В пастелни или наситени тонове? А колата? Дали Ви допадат матовите или бляскави цветове?

Ако не веднъж сте се замисляли за всичко това, ако харесвате качествените продукти, ако искате да работите в екип и да споделяте с другите своите мисли, идеи и постижения, то тогава заповядайте при нас! Присъединете се, защото ОРГАХИМ е идеалното място за Вас!

Човешки ресурси в действие

Ние извървяхме вълнуващия и динамичен път от първaта фабрика за бои и лакове в Русе до лидер на пазара на лаково-бояджийски продукти в България, с най-популярната марка боя и най-голямото продуктово портфолио, зад които стоят усилията, постоянството и волята за успех на нашите служители. Затова с благодарност и грижа заедно продължаваме нашия път към по-доброто цветно бъдеще!

Ако цветовете са Вашата истинска страст и искате да разберете как Оргахим превръща всяка къща в дом, но не откривате подходяща свободна позиция, можете да ни изпратите директно Вашето CV. Споделете с нас в каква професионална област виждате своето цветно бъдеще. Ние обещаваме да подходим с нужния респект към Вашата кандидатура и да се свържем с Вас при наличие на подходящи възможности. Живейте и работете цветно!

Ако нямате автобиография, можете да я създадете тук.
Съгласен съм с Уведомлението относно процеса по подбор на персонал съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

    Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

    Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност