Органик тур стартира от Русе този петък

Вижте цвета, който Ви отличава 

Русе е първият град от „Органик“ турнето, с което „Оргахим“ представя цвета на 2019-та година и как той откроява модерния интериор и декорация. Всеки русенец ще може да го види от 5-ти до 7-ми юли в шатрата на пл. „Свобода“ (срещу Часовника), където ще спре караваната на „Оргахим“. В петък от 16:00 до 20:00 ч., събота между 10:30 и 18:30 ч. и в неделя от 10:30 до 14:30 ч. там ще Ви посрещат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик“ кът. Специални VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят, а ако решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го направите с отстъпка – с промоталон за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим“. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година“. Лесно е – снимайте се пред специалната „Органик“ стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

Всеки, който е решил да боядиса дори една стена в дома си знае колко е трудно да подбере точния цвят и точния нюанс. Хората, които мислят и работят в цветове, също са в най-различни сфери, но винаги се водят от една обща тенденция, модерна линия или актуален бранд, за да предложат най-доброто за човека, за пространството, формата, повода, конкретния момент. В началото на годината „Оргахим“ определи цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. В избора му участваха водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство, които се спряха на „Органик“ нюанс на зеленото. „Решихме, че не е нужно човек да е роден с талант на артист, художник или интериорен дизайнер, за да си представи дома си в модерния за годината цвят. Затова цветът „тръгва“ на турне, за да покаже красотата на Органик зеленото и многобройните му приложения в интериора, архитектурата и бита“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на „Оргахим“.

След премиерата в Русе, „Органик“ турнето ще продължи към София на 12, 13 и 14 юли и Бургас – от 19-ти до 21-ви юли.

Alternative medications Risk factors and side effects Natural remedies Takeaway We include products we think are useful for our readers. viagra malaysia Treating erectile dysfunction.

Leave a Reply

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност