„Органик“ тур в Бургас

Колко е трудно да избереш перфектния цвят за интериора? Всеки, който е решил да боядиса дори една стена в дома си знае колко сложна задача е това. Е, вече няма нужда от колебание, защото „Цветът“ идва в Бургас.

За три дни – от 12-ти до 14-ти юли – площад „Свобода“ ще се превърне в дом на  „Цвета на 2019-та година“ – „Органик“ нюанс на зеленото. Караваната на „Оргахим“ ще спре там в петък от 16:00 до 20:00 ч., събота между 10:30 и 18:30 ч. и в неделя от 10:30 до 14:30 ч., за да покаже на бургазлии и гостите на града красотата на модерния за годината цвят и как може да преобрази дома им.

Всеки ще бъде посрещнат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик“ кът, а VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година“. Лесно е – снимайте се пред специалната „Органик“ стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

Бургас е вторият град от „Органик“ турнето на „Оргахим“. В началото на годината водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство определиха цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. Те избраха „Органик“ нюанс на зеленото. „Цветовете са навсякъде около нас, но не всеки може да си представи как те променят пространството. Затова цветът „тръгна“ на турне, за да покаже многобройните приложения на Органик зеленото и начина да внесете стил в интериора и декорацията“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на „Оргахим“.

След Бургас, караваната на „Орахим“ ще продължи към София на 19-ти, 20-ти и 21-ви юли.

Each trial lasted 24 weeks and evaluated the efficacy of flibanserin compared to a placebo in premenopausal women. viagra price The investigators and the FDA analyzed the results of the three trials.

Leave a Reply

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност