ВЕДРО ПРИРОДНО ПРИСЪСТВИЕ СЪС SPIRIT BOX И FLORA СТИЛ У ДОМА!

Постигнeте го с ефектните и професионални съвети от ATG DESIGN.

Лятото е време за свежа промяна и нови изживявания, а интериорната трансформация е чудесно решение, което за дълго ще ни зареди с настроение и вдъхновение.

Заедно с интериорните експерти от ATG DESIGN СТУДИО селектирахме три наистина горещи интериорни стила и създадохме лимитираната серия SPIRIT BOX – ТРАНСФОРМАЦИИ ЗА СТЕНИ – за да създадете лесно и сами своята WOW стена – за повече настроение и стилна атмосфера у дома.

Ако в последно време сте на екзотична и романтична вълна – то ведрото природно присъствие и екзотичните флорални мотиви на FLORA СТИЛ са вашето интериорно решение, а дизайн експертите от ATG студио са тук с полезни и професионални съвети, които ще ви помогнат да постигнете завършен и ефектен FLORA интериор.

Последвайте съветите на интериорните експерти и създайте своя уникален и стилен интериор със SPIRIT BOX и FLORA СТИЛ.

С КАКВО ДА СЪЧЕТАЕМ НЕЖНИЯ ФЛОРАЛЕН FLORA СТИЛ?

С КАКВО ДА СЪЧЕТАЕМ НЕЖНИЯ ФЛОРАЛЕН FLORA СТИЛ?

Свежите флорални елементи ще останат винаги актуално решение за внасяне на ведрото присъствие на природата вкъщи.

Във FLORA СТИЛ от SPIRIT BOX те са комбинирани в гама от нежнорозово-прасковени тонове, които много лесно се съчетават с бяло и дърво. Tози стил много добре и стилно си партнира с бохо декорации – плетени кошове за съхранение, ленени и/или памучни възглавнички, мебел от състарено дърво.

Допълващата палитра бихме предложили да съдържа тъмнокафяво, което да подчертае лежерните тонове на стените, като то може да присъства в мебелите, в паркета или в по-дребни детайли, без да се натрапва като доминантен цвят. Бяло, бежово и сиво са неутрални цветове, които също перфектно допълват стила.

FLORA СТИЛ – ЗА СТИЛНО И ВЕДРО УСЕЩАНЕ В ДЕТСКАТА СТАЯ

FLORA СТИЛ – ЗА СТИЛНО И ВЕДРО УСЕЩАНЕ В ДЕТСКАТА СТАЯ

Друга интерпретация на този стил би могла да бъде и една разкошна детска стая с флорална акцентна стена.

Цялостният дизайн отново стъпва върху комбинацията от дърво и бяло, но е подчертана и с яркото присъствие на метални детайли в златисто, които да внесат блясък и допълнителна топлина.

Ако последвате този модел, за избора на декорация бихме ви посъветвали да се спрете на ефирни обекти, които допринасят за лекото усещане на цялостния интериор. Подходящ пример са масичките с метална златиста основа, които също могат да се използват и за съхранение. Те подчертават флоралните елементи елегантно и са прекрасно допълнение на концепцията.

Забавлявайте се с цветните решения и уникалните шаблони на SPIRIT BOX  и преоткрийте дома  си със стилния FLORA СТИЛ и интериорните предложения на ATG Design!

С модерен почерк и отличима артистична визия в своите проекти ATG Design – e сред водещите и отличени с редица награди студиa за архитектура и интериорен дизайн!

Страст към дизайна, безкомпромисно качество и непрекъснат импулс към съвършенство формират уникалния облик на всеки интериорен и архитектурен проект, създаден от екипа на ATG Design.

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност