Оргахим бележи участието си на Архитектурно-строителната седмица с иновации и виртуална реалност

vr-painting

Една от най-големите трудности, която хората срещат при избора на цвят за мазилка, е как всъщност ще изглежда той. Немалко са случаите, в които веднъж нанесен, избраният цвят не отговаря на очакванията. За щастие технологиите се развиват изключително бързо и виртуалната реалност намира своето приложение и в строителния сектор.

Тази година на „Архитектурно-строителната седмица“ в София, Оргахим ще предостави на посетителите изключителната възможност да изпробват от първо лице специално разработено приложение за виртуално боядисване, под формата на очила за виртуална реалност. На иновативния щанд на компанията в Зала 3 на Интер Експо Център, ще имате възможност да се запознаете с портфолиото ѝ, включващо системни решения за топлоизолация, хидроизолация, индустриални, декоративни и мраморни подови системи, както и всички съпътстващи продукти, необходими за изграждането им. Ще се убедите в красотата и дренажните способности на настилката от естествен мрамор Deko di marmo, ще можете да сравните качествата на различните индустриални и декоративни подови покрития и системи Deko floor и не на последно място – да видите и полиуретанова нано мазилка с фибри със самопочистващ ефект от серията Deko professional.

Фирма Оргахим е една от най-големите и добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. Не пропускайте шанса си да се запознаете с иновациите в строителството, като посетите щанд B3, зала 3 от 25-ти до 28-ми февруари в Интер Експо Център!

Leave a Reply

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност