Обратно на училище

Клас стани, клас мирно… сините раници и първокласник да си, то не е шега!

Независимо дали искаме или не, дали я чакаме или не, датата 15 септември неизменно настъпва. И ако за някои тя е просто поредното число от календара, което ще оградят с червено, то за всички ученици и най-вече първокласниците това е много специален ден. За да бъде наистина такъв, основната роля е на родителите. Тяхна задача е да направят първия учебен ден на първокласника истински приятен и забавен, а задачата на компанията, като отговорен работодател е да помогнем на вас – родителите, защото като всяко ново нещо в живота и първият учебен ден е съпроводен с най-различни и вълнуващи емоции, които Оргахим желае да сподели с вашите деца.

Та… около средата на септември с букети в ръка и раници на гърба, децата на Оргахим поеха по пътя към науката и знанията с бодри крачки. За да направим техния празник още по-прекрасен, ние раздадохме ученически раници на всички ученици – големи, малки и по-малки. Сложихме няколко резервни тетрадки и един страхотен моливник, пълен с всичко необходимо за цялата учебната година.

Получихме страхотни отзиви от вас, за което искрено благодарим. И след успешното раздаване на ученическите раници, последва и фото конкурса „Back to school“, последният етап от проекта „Обратно на училище“, чиято цел беше да запаметим искрените моменти на радост, смях, трепети и вълнения oт първия учебен ден на децата на компанията. Инициативата целеше да стимулира вашата креативност, комбинативност и наблюдателност от случващото се на 17/09/2018г. в дома или в училище.

Ние публикувахме всички любителски и/или полупрофесионални снимки, селфита от вкъщи, класната стая, училищния двор, салон или коридор на страницата на компанията, като единственото задължително условие беше кадърът да е уловил емоциите на децата в първия учебен ден и на снимката да се вижда оргахимската раница „Back to school”.
Конкурсът приключи в средата на октомври. Благодарим ви за участието и интензивното лайкване, за забележителната креативност и невероятните кадри, които дълго ще ни напомнят за старта на учебната година.

Една от снимките събра одобрението на близо 400 души (373 лайка) и заслужено се класира на 3-то място. Това е снимката, която сподели с нас Росица Митева, Търговски представител в гр. Бургас, запечатала първия учебен ден на сина й Николай. Малкия Ники получава ваучер за книжарница Сиела на стойност 50,00 лв.

На почетното 2-ро място се изкачи снимката на дъщерята на Анета Митевска, Финансов контрольор в Оргахим. Жизнерадостната и лъчезарна Дея пред оградата на училището плени 669 потребителя във Facebook, които дадоха своя лайк в подкрепа на нейната снимка. Дея ще се радва половин година на безплатен абонамент за сайта с видео уроци „Уча се“.
С впечатляващите 1206 гласа 1-то място пeчели снимката на Николай Кръстев, Търговски представител от гр. Бургас. Загадъчната усмивка на сина му Кристиян му донесе едногодишен абонамент за сайта с видео уроци „Уча се“.

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност