Хората в Оргахим

Талантливи, любознателни, почтени, приятелски настроени, с желание да учат и да надграждат – това са само част от общите черти на всички, които работят в Оргахим. Насърчаваме ги да се развиват, да вярват в своите възможности, да реализират личните и професионалните си цели, да дават най-доброто, на което са способни.
Rectangle 122
Оргахим не е просто фирма, а компания с традиции, ценности, история и още нещо. Работя в екип от истински професионалисти и колеги с богат опит, всеотдайни за успеха и просперитета на организацията. Влагаме не само труд, но и сърце, и душа в това, което правим, защото работната среда е тази, която ни зарежда с положителни емоции. Непрекъснатото инвестиране в хората, признателността за труда и усилията, разнообразният пакет от социални придобивки са само малка част от онова, с което компанията се отблагодарява на своите служители за ангажираността и отговорното отношение.
Анета Митевска , Финансов контрольор
За мен лично, Оргахим е желано място за работа, с много цветни емоции, истински хора, сериозни предизвикателства и реални условия за развиване на R&D дейност. Имам привилегията да участвам със страхотен екип от специалисти, технолози, инженери лаборанти, в разработването на нови продукти и внедряването на нови технологии, които придават стойност на компанията и ни осигуряват конкурентни предимства. Щастлива съм да кажа: „Поставяме си високи цели и умеем да ги надхвърляме!“
Череша Захариева , Мениджър изследване и равитие
Работя в Оргахим повече от 10 години и продължавам да се вдъхновявам всеки ден. Щастлива съм, че избрах тази фирма за своето професионално развитие още преди да се дипломирам, защото виждам на практика как с общи усилия и желание, превръщаме възникналите ситуации от предизвикателства във възможности. Допринасям малко по малко за постигането на общите ни цели като структурирам процесите в компанията по ефективен и оптимален начин. Заедно с колегите разработвам правилата и процедурите, които ни помагат да бъдем номер 1 на пазара в България.
Мария Александрова , Мениджър Проекти
Приех "Оргахим" АД като предизвикателство. Сега, след повече от 10 години, възприемам фирмата по-скоро като школа, като своеобразно бизнес училище. Тук се научих да бъда отговорна и дисциплинирана, да подхождам с разбиране към нуждите на клиента и да преценявам трезво възможностите на компанията. Силният и сплотен екип, разпознаваемостта на марката на пазара, непрекъснатото развитие на продуктите от нашето портфолио, динамиката и адреналина в професионалното ми ежедневие правят работата ми изключително вълнуваща, интересна и вдъхновяща. В "Оргахим" АД намерих и приятели!
ГАЛЯ ИВАНОВА, Бизнес координатор сектор „Строителство“
Ние не просто продаваме лаково-бояджийски продукти на пазара, а предлагаме цялостни архитектурни и строителни решения. Грижим се за това нашите клиенти да получават ежедневно качествено обслужване и да гледат на Оргахим като надежден партньор и предпочитан доставчик. Постигнали сме изключителна разпознаваемост на корпоративния ни бранд и сме горди от това, че задаваме водещите трендове в нашата индустрия.
Николай Николов , Национален мениджър продажби
Започнах работа в Оргахим по разпределение веднага след завършването на Техникума по химия преди повече от 40 години. Фирмата се превърна в мое второ семейство, тук намерих приятели, сподвижници, учители, които ми показаха пътя в живота и професията. Много обичам работата си, защото няма нищо по-важно от здравето и безопасността на хората, които са топ приоритет не само за мен, но и за мениджмънта на фирмата.
Станка Петрова , Технолог ЗБУТ
Щастлив съм да бъда част от голямото семейство на Оргахим. Впечатлен съм от динамичната работна среда, от атмосферата на взаимопомощ и подкрепа, от обкръжението от компетентни, знаещи и можещи колеги, които винаги са готови да споделят добри практики и опит, от мащабите на организацията, които ми дават самочувствие и ме правят уверен при воденето на преговори с ключовите играчи на пазара. За мен Оргахим не е просто работа, това е кауза!
Йордан Пращаков , Мениджър ключови клиенти и фирмени магазини
Предишна
Следваща

Обяви за работа

Ако цветовете са Вашата истинска страст и искате да разберете как Оргахим превръща всяка къща в дом, но не откривате подходяща свободна позиция, можете да ни изпратите директно Вашето CV. Споделете с нас в каква професионална област виждате Вашето цветно бъдеще. Ние обещаваме да подходим с нужния респект към Вашата кандидатура и да се свържем с Вас при наличие на подходящи възможности. Живейте и работете цветно!

Ако нямате автобиография, можете да я създадете тук.
Съгласен съм с Уведомлението относно процеса по подбор на персонал съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

    Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

    Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност