Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

МРАМОРЪТ – ВЕЧНАТА КЛАСИКА В ШИРОКО ФОРМАТЕН РАЗМЕР от KAI

МРАМОРЪТ – ВЕЧНАТА КЛАСИКА В ШИРОКО ФОРМАТЕН РАЗМЕР от KAI

Как да създадем модерен и елегантен интериор с плочки с мраморна визия от KAI и Цвят на годината 2024 – Бон Бон

КАИ е най-големият Български производител на керамични плочки – глазиран и неглазиран гранитогрес, фаянс и декоративни елементи в различни размери и с разнообразен дизайн. От 2015 г. заводите са част от американския холдинг Mohawk Industries. Освен производството в България, групата притежава и световно известни брандове като Marazzi, Ragno, Emil group, Daltile, American Olean, Eliane, Керама Мараци и др.

Големият формат ректифициран гранитогрес 60х120 R от KAI е отличен избор за помещения, които се използват ежедневно, защото е здрав, устойчив и издръжлив на интензивна употреба. Подходящ е както за закрито, така и за открито, за частни или обществени сгради.

Ректификацията на плочките дава възможност да бъдат използвани за създаване на много чиста, равна и симетрична повърхност.

Със своята елегантност мраморът е отличен избор за постигане на перфектния дизайн на дома.

Плочките с визия на мрамор се комбинират с много стилове и винаги са актуални. Подходящи са за всяко пространство – предлагат перфектен естествен вид в кухня, баня, всекидневна и дори спалня.

Те притежават красотата на естествения камък в голямо разнообразие от цветове и размери, като не само правят пространството модерно, но и устойчиво във времето, тъй като имат предимствата на гранитогреса.

Тенденция при мраморите са цветовете. Освен класическата бяла мраморна визия, популярни са вариациите, както в цвета на плочката като цяло, така и във внасянето на цвят във вените на мрамора и графиката на плочката.

За да постигнете релаксираща атмосфера в интериора, комбинирайте цвета на годината “Бон Бон” с плочките от серия Оробианко (60x120R/ 60x60R/ 30x60R).

Тази серия е с нежна визия на бял мрамор с вплетени бежови вени, която е идеална за създаването на спокоен, уютен кът, където да се отдадем на почивка.

Особено модерно излъчване ще придаде комбинацията на цвета на годината “Бон Бон” с плочките от серия Куори (60x 120R/60x 60R/ 30x60R cm).

Светлият им цвят внася ред и спокойствие в помещението.

А големият размер и изчистеният дизайн на плочките от серията създават усещане за безкрайност.

Плочките с мраморен дизайн се вписват много добре в кухни, коридори, всекидневни и бани. Актуално в момента е използването на гранитогреси с декорация в интериора. Декорите в голям формат са модерен акцент, които няма да остане незабелязан. С тяхна помощ с лекота помещението може да се превърне в стилно пространство с тренди визия.

Още един начин да получите модерна, различна и приковаващата погледите визия е комбинирането на плочки с дизайн на мрамор с тенденцията “Wallpaper look”.

Тя съчетава модерните флорални елементи с безкрайното  подреждане на декоративната плочка по протежението на цялата стена в даденото помещение.

Нежният декор с цветя към серия Куори ще внесе романтично излъчване в банята.

За да създадете стилна визия с акцент във всекидневната, комбинирайте цвят “Бон Бон” с атрактивните декори на Сюприйм с дизайн на бял мрамор.

Декорът от тази серия е подходящ за всяко помещение, а благодарение на ректификацията и по-големия размер на плочките интериорът ще изглежда по-просторно, а повърхността няма да бъде толкова насечена заради по-малкото фуга.

Предвид присъщата за мрамора непреходност, всеки интериор с негово участие лесно се превръща в модерен. Използването на гранитогресни плочки с дизайн на мрамор ще направи дома ви стилен, като пространството, в което са положени, ще изглежда елегантно и устойчиво във времето.

  • Previous

    Актуални тенденции в интериора с декорите на Кроношпан и Цвят 2024 - Бон Бон

  • Next

    ДЪРВЕНИ ПЛАНКИ ОТ KAI НАВСЯКЪДЕ В ИНТЕРИОРА