Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Най-актуалните съчетания на керамични покрития KAI с цвят на 2023 Мурсала

КАИ е най-големият Български производител на керамични плочки – глазиран и неглазиран гранитогрес, фаянс и декоративни елементи в различни размери и с разнообразен дизайн.

От 2015 г. заводите са част от американския холдинг Mohawk Industries. Освен производството в България, групата притежава и световно известни брандове като Marazzi, Ragno, Emil group, Daltile, American Olean, Eliane, Керама Мараци и др.

Плочките имат способността да преобразят и визуално да подобрят едно помещение. С тяхна помощ може да се внесе усещане за простор или по-голяма осветеност.

Внасянето на елементи от природата става все по-лесно и достъпно благодарение на най-новите технологии при производство на плочки, които позволяват да се възпроизведе визията на дърво, камък, мрамор, травертин и дори цимент. Разнообразието от цветове, дизайн и размери прави плочките предпочитан избор.

СТИЛНО ПОМЕЩЕНИЕ С РЕКТИФИЦИРАН ГРАНИТОГРЕС 60х120 R

Гранитогрес Куари 60x120R/60×60 R/30×60 R см

Широко форматните гранитогресни плочки са предпочитани при оформлението на интериора.

Те създават усещане за простор, благодарение на по-изчистените линии и по-малкото прекъсване на повърхността, породено от фугата.

Елегантната им визия ги прави подходящи за всяко помещение в частни или корпоративни сгради.

Гранитогрес Оазис 60×120 R/60×60 R/30×60 R см

Благодарение на своя модерен дизайн, наподобяващ цимент, гранитогресът Оазис – 60×120 R/60×60 R/30×60 R см може да се използва във всяко пространство.

Комбинацията му с цвета на годината Мурсала е подходяща за интериори в индустриален стил, където ще внесе свежест и ще придаде по-модернистична визия.

Следвайки последните тенденции на пазара, КАИ произведе последните си колекции в този голям размер с две нови за компанията повърхности – полирана и сатен мат.

Мраморният дизайн е предпочитан поради по-луксозната си визия. Гранитогресните плочки с тази визия дават възможност да се използват във всяко помещение, както за подова настилка, така и за полагане на стената. Тенденцията тук са цветовете. Освен класическата бяла мраморна визия, популярни са вариациите, както в цвета на плочката като цяло, така и във внасянето на цвят във вените на мрамора и графиката на плочката.

Серия Куари (60×120 R/60×60 R/30×60 R см) придава актуално излъчване на всяко помещение, в което се използва като покритие.

Големият размер и изчистеният дизайн на плочките от серията създават усещане за безкрайност.

Комбинирайте Куари с цвят Мурсала, за да внесете усещане за спокойствие и хармония.

Гранитогрес Куари 60×120 R/60×60 R/30×60 R см
Гранитогрес Арабеск 60×120 R/60×60 R/30×60 R см

Друга тенденция при мраморите е по-богатата графика.

Със своята визия и разнообразие от тонове в сивата гама, ректифицираната серия гранитогрес с мраморен дизайн Арабеск (60×120 R/60×60 R/30×60 R см) придава красота и изтънченост във всеки интериор.

Богатата визия на плочките в сиво пленява с елегантност и се комбинира чудесно с цвят Мурсала, за да създаде модерен интериор.

Най-новият тренд при широкоформатните гранитогресни плочки е декорацията, която варира от геометрични шарки до разнообразни цветни флорални мотиви.

Серия Етернити в размер 60х120 R см в светло бежов мраморен дизайн ще превърне банята в модерно пространство, а атрактивният декор с тропически листа ще внесе цвят и настроение.

И двете повърхности  – полирана или сатен мат се комбинират чудесно с Мурсала.

Гранитогрес Етернити 60×120 R см

ВНЕСЕТЕ ПРИРОДАТА В ДОМА С ГРАНИТОГРЕС С ДЪРВЕСЕН ДИЗАЙН

Гранитогрес Юка 15.5х60.5 см

Плочките с дървесен дизайн създават чувство за близост с природата, внасяйки топлина и уют. Голямото разнообразие от цветове и размери ги правят идеален заместител на естествения дървесен материал, чиято поддръжка е значително по-трудна.

Благодарение на техническите си характеристики, гранитогресните плочки с дървесен дизайн могат да бъдат използвани във всяко помещение – на открито или закрито. Тяхното приложение не се ограничава само до подово покритие – могат да се използват и върху стени в различните помещения за по-атрактивна визия.

Дървените планки могат да са подходящи за много интериорни стилове, а богатото им разнообразие от цветове и размери ги прави предпочитан избор.

Тенденцията за използване на по-големи плочки продължава да бъде актуална. В зависимост от посоката на редене могат да придадат различна визия на интериора.

Гранитогрес Сегура 20.4х120.4 см

Плочките от серия Сегура в размер 20.4х120.4 см са в меки и приглушени цветове – бежово, кафяво и светло сиво, които все по-често се използват в модерния градски интериор.

Изборът е разнообразен и отлично хармонира с най-различните стилове на обзавеждане. Повърхността е структурна, а дървото е показано в неговата по-груба същност.

Съчетани с цвета на годината Мурсала, те създават модерен завършек на цялостния дизайн на помещението.

Плочките от серията Карв в размер 15×90 см имат топли и меки дървесни нотки, които придават уют и гостоприемство дори на най-студеното помещение.

Предлагат се в голямо разнообразие от лица в два цвята (бежов и кафяв), които създават усещане за сурова дървесина.

В комбинация с цвета на годината Мурсала внасят усещане за лекота и хармония.

Гранитогрес Карв 15х90 см
Гранитогрес Бохемия 15.5х60.5 см

Популярни са и дървените планки с декорация или цветни елементи, като на серия Бохемия.

Бохемия е гранитогрес с дървесен дизайн в размер 15,5х60,5 см. Серията има визия на състарено дърво. Предлага се в 3 цвята – бяло, зелено и синьо и е подходяща за любителите на шаби-шик и рустик стила.

Добър избор е дори за модерна детска стая, която може да завършите със стени в цвят Мурсала, който е спокоен и ненатрапчив за очите.

Гранитогресът с дървесен дизайн е модерна керамична алтернатива на дървесните планки, често предпочитана от хората, които търсят романтиката и уюта на миналото.

Подходяща за това е серия Юка в размер 15.5х60.5 см. Плочките от тази колекция са цветни вариации на бежово, кафяво и антрацит.

Гранитогресът е с мултифункционално приложение и може спокойно да се избере като аксесоар за стените – частично или по цялото протежение.

За модерна визия на помещението комбинирайте с Мурсала.

Гранитогрес Юка 15.5х60.5 см
  • Previous

    Наслада към спокойствието ще ни донесе Цвят на 2024 - Бон Бон

  • Next

    Впечатляващи интериорни решения с декорите на Kronospan и Мурсала