Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

БежаВю – Цвят на 2021

Символика на БежаВю

Отворен за промяна, зареден с надежда и оптимизъм за по-добър живот

БежаВю е в нежните отенъци на бежовото, като общата му символика е свързана с основата, базовостта (каквато носят всички нюанси на кафявото), спокойствието и устойчивостта. Цветът отразява нуждата ни от спокойствие, устои, връзка със Земята кърмилница и светлина. Ако разгледаме по-внимателно съдържащите се в него цветове, то ще открием оптимизъм и надежда (носени от жълтото), жизненост (носена от едва докоснатото червено), доверие (от почти невидимото синьо), а ефирността и светлината, които струят от него, се постигат от млечността и вълшебството на бялото, което е цвят на чистотата, на просперитета, на вярата, на прехода (на границата между видимото и невидимото), на зората и късмета, на мъдростта. Надяваме се БежаВю да внесе в домовете ни баланс и успокоение, но и да ни зареди с оптимизъм и жизненост“.

Доц. д-р Албена Павлова
Нов Български Университет

 

 

БежаВю зарежда с надежда. Дори по време на карантина или хоум офис, човек иска да се чувства добре. Преобърнатата ни душа търси опора в еклектиката, в познатото и сякаш за миг връща времето назад, за да преживеем нещо хубаво, отново… Усещането за дежавю всъщност ни помага да загърбим страховете и несигурността в турболентната 2020 г. и прекрачим в 2021-ва, която в пълния смисъл на думата ще се окаже година на надеждата за ново начало. Играта на думи за „вече видяното“ обединява общата във всички тенденции нужда да се отворим за промяна, да се заредим с надежда и оптимизъм, вярата за по-добър живот.

 

БЕЖАВЮ внася меката топлина в дома

Съчетава се лесно и внася мека топлина в дома

Начинът, по който изглежда домът ни и всичко, което слагаме в него, изразява отношението към нас самите и към най-близките ни хора. Интериорът е изразно средство, което внася настроение в ежедневието, а възможностите за трансформиране на дома, които БежаВю разкрива в комбинации, са разнообразни и благодатни за работа, както за професионалисти, така и за любители.

БежаВю е нов прочит на най-използвания и харесван от българите бежов нюанс, който неминуемо ще ни връща към топлината на спомена по нещо „вече преживяно“ и същевременно ще отключи спокойствието и силата ни да продължим смело напред. Бежовият нюанс може да бъде използван във всяка стая: детска стая, хол и дори офис, като има способността да разширява пространството.

  • Previous

    8-те най-подходящи цвята за спалнята според интериорните дизайнери

  • Next

    Синя Хармония - Цвят на 2020