Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

ДЪРВЕНИ ПЛАНКИ ОТ KAI НАВСЯКЪДЕ В ИНТЕРИОРА

ДЪРВЕНИ ПЛАНКИ ОТ KAI НАВСЯКЪДЕ В ИНТЕРИОРА

Най-актуалните комбинации на гранитогресни плочи с дървесен дизайн KAI с Цвят на 2024 – Бон Бон

КАИ е най-големият Български производител на керамични плочки – глазиран и неглазиран гранитогрес, фаянс и декоративни елементи в различни размери и с разнообразен дизайн. От 2015 г. заводите са част от американския холдинг Mohawk Industries. Освен производството в България, групата притежава и световно известни брандове като Marazzi, Ragno, Emil group, Daltile, American Olean, Eliane, Керама Мараци и др.

Дървото е предпочитан материал за много домакинства, тъй като внася несравнима топлина и уют в облика на жилището. Този материал обаче има някои недостатъци, които го правят неподходящ за приложение във всяка стая в дома.

Той по-лесно задържа петна и е податлив на разрушителното въздействие на влагата, което го превръща в неподходящо решение за кухнята и банята.

Със своите технически характеристики гранитогресът с дървесен дизайн от KAI е отлично решение за всеки интериор и екстериор. Той е идеален за модерните жилища, в които е важно усещането за уют да не бъде за сметка на дълготрайността на материалите.

Гранитогресите с дървесен дизайн са подходящи за много интериорни стилове, а богатото им разнообразие от цветове и размери ги прави предпочитан избор и неподвластна на времето тенденция.

Дървените планки от KAI имитират съвършено дървесните тонове и това ги прави подходящи дори за помещения като дневната, спалнята и детската стая.

Модерно излъчване във всекидневната

Съчетанието между цвета на годината – “Бон Бон” и серия Берген ще придаде свежест на всекидневната.

Със скандинавски нотки и декор, който е съчетание между различни повърхности и форми, плочките от серия Берген (15×90 см) ще придадат модерно излъчване на всяко пространство.

Декорът към серията може да сe използва за оформяне на пътечка или акцент на пода или стената.

Гранитогрес Берген 15×90 cm
Гранитогрес Ботаник 20х120 R cm

Благодарение на актуалната си цветова гама серия Ботаник (20х120R см) веднага привлича вниманието. 

Към нея има декоративна плочка, с която може да създадете своеобразен килим на пода или да акцентирате върху стената. 

Серията се предлага в два цвята – натурален и сив, които чудесно се комбинират с Цвета на годината.

Цветна детска стая

Детската стая е идеалното място за смели комбинации между цветове и дизайни.

Тук интересно решение е комбинирането на боя в цвят “Бон Бон” с плочките с дървесен дизайн от серия Бохемия (15.5×60.5 cm).

Плочките от тази серия имат визия на състарено дърво и се предлагат в три цвята – бяло, зелено и синьо.

Обособен работен кът

За обособяването на уютен и ведър работен кът в дома можете да комбинирате цвета на годината – “Бон Бон” с плочки от серия Карв (15×90 см).

Топлите и меки дървесни нотки с голямо разнообразие от лица на серия Карв внасят усещането за сурова дървесина.

Стилна и комфортна кухня

Съчетанието на цвета на годината с плочките от сериите Пайн (20.4×120.4 см) и Селтик (15х90 см) ще внесат нежно модерно излъчване в кухнята.  Със своята модерна визия, актуални цветове и по-голям размер тези серии са подходяща настилка за този тип помещение.

Използвани в кухнята и банята дървените планки ще придадат по-гостоприемно излъчване и ще създадат усещане за топлина и комфорт.

  • Previous

    МРАМОРЪТ - ВЕЧНАТА КЛАСИКА В ШИРОКО ФОРМАТЕН РАЗМЕР от KAI

  • Next

    Как се вписва цветът на 2024 - Бон Бон в детската стая