Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Актуални тенденции в интериора с декорите на Кроношпан и Цвят 2024 – Бон Бон

Кроношпан е един от световните лидери в производството на дървесни плоскости. Продуктите, които предлагат намират разнообразни приложения в мебелната индустрия, за обзавеждане и интериорен дизайн, в строителството, архитектурата и в изграждането на външни фасади и сгради. Портфолиото на компанията включва координирани решения, създадени с мисъл за околната среда и природните ресурси. Повече от век техните материали позволяват на дизайнерите по целия свят да постигат невероятни резултати.

През 2023 г. Кроношпан обнови глобалната си колекция Kronodesign, която предоставя всичко необходимо за създаване на удивителни интериорни решения.

Отлична комбинация с голяма част от декорите в нея може да бъде постигната с цвета на годината на Оргахим – Бон Бон. Нежните нюанси на този завладяващ мек цвят внасят деликатен щрих в пространството и вдъхват спoкойствие и уют. Подобен на хамелеон, в различни комбинации Бон Бон може да добие различен вид – розов, прасковен или по-топъл. Цветът на 2024г. може да изпъкне като акцент или да бъде допълващ палитрата на интериора, да създаде контрастен фон или елегантно присъствие.

Дневната безспорно е мястото, където се случва най-много: тук се събира семейството, каним приятели, отдаваме се на заслужена почивка или се забавляваме с любим филм или книга.

Това пространство показва на гостите ни нашата същност, а на нас предоставя място за отдих. Дневната трябва да е уютна, комфортна, но и елегантна и вдъхновяваща.

Цветът на 2024г. – Бон Бон създава необходимата хармония и стил, той нежен и приканващ нюанс.

Освен стените ключов елемент в интериора са подовите настилки. Една от тенденциите при подовите настилки е вдъхновена от естествения паркет и подредбата на рибена кост. Тази система на подреждане придава изтънченост с допълнителния си детайл.

Предложението на Kronospan са декорите от колекция Herringbone с 48ч. влагоустойчивост, която ги прави отличен избор за всяка стая в дома.

Кухнята все повече се превръща в акцент в интериора като материалите, използвани там, стават основополагащи за целия дизайн. Някои от най-актуалните тенденции са вдъхновени от естествените повърхности: дърво, камък и мрамор.

Именно това вдъхнови и Kronospan в създаването на декорите от серията Harmony. Текстурите следват плавно извивките и линиите на дървесния дизайн, създавайки истинска хармония и усещане за външен вид от висок клас.  

Актуални са по-тъмните дървесни декори и експресивните фладери като тези на декорите от групата на Arvadnna Chestnut.

Те впечатляват с триизмерната си текстура, която автентично възпроизвежда присъствието на естествения материал. Синхронните пори, наситените цветове и релефът разкриват пълната красота на кестена.

Цветът Бон Бон отлично се съчетава със сивите нотки на К533 Mink Arvadonna Chestnut и създава изтънчен интериор.

Друга тенденция при кухните са каменните, бетонните и мраморни декори със сиви, бежови и по-контрастни жилки. Новите декори на Kronospan използват изключителна технология за дигитален печат, така че по цялото продължение на плота няма повторение на шарката.

Мраморните декори като K553 Galaxus с наситения си антрацитен цвят и кристални жилки, са декори със силно присъствие. Този мрамор внася елегантност и изтънченост във всеки интериор. Може лесно да бъде съчетан с естествено дърво и със земни монохромни нюанси.

Декорът си хармонира със светли дървесни репродукции, камък и метал, и може да внесе стил и лукс във всяко пространство. Цветните акценти допринасят за цялостта на интериора. Бон бон и тук създава топлина, внася мек фон за по-контрастни цветови акценти и кара по-дръзките мраморни и дървесни презентации наистина да изпъкнат.

Спалнята е място за отмора и уединение. Все по-актуални стават решенията с текстил и меки натурални дървесни декори.

Нашите нови текстилни дизайни съчетават модерен кръстато тъкан текстилен ефект с дълбочина и фино, но впечатляващо движение на цветовете. Декорите К541- 2Greige Tessea и К542- Mocha Tessea в сиво-бежови и мока нюанси работят в хармония с различни монохромни цветове и дървесни декори.

Привлекателното спокойствие на текстила се подчертава отлично от меките тонове на цвета на 2024г. – Бон бон. Това съчетание е необикновено нежно и успокояващо.

Ефектът може да бъде успешно допълнен от по-смели цветове или дървесни декори- подова настилка или дръзки дървесни решения.

В новата Kronodesign Global Collection 3.0. ще откриете всички тези тенденции, а в съчетание с Цвета на 2024 г. – Бон Бон, интериорът се превръща в нещо специално и вълнуващо.

  • Next

    МРАМОРЪТ - ВЕЧНАТА КЛАСИКА В ШИРОКО ФОРМАТЕН РАЗМЕР от KAI