Търсене

Търсене

Your Cart

No products in the cart.

Истинско звездно присъствие в избора на Цвят на 2022

Истинско звездно присъствие озари началото на кампанията за избор на „Цвят на 2022-ра година“. Платформата, която ще определи модерния цвят в интериора и архитектурата, обедини професионалисти от различни сектори, свързани с оформлението на дома и градската среда в помощ на потребителите в избора им на цвят и материали за декорация. Инициативата е на „Оргахим“ и се провежда за 7-ма поредна година, за да даде погледа на професионалната гилдия към възможностите за работа с цветовете.

„Този път кампанията е по-специална за нас, тъй като „Оргахим“ празнува 120 години от основаването си. ПРАЗНУВАМЕ ЦВЕТОВЕТЕ, които създаваме за хората“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на компанията. И като на празник, от екипа на българския производител на бои бяха подготвили още по-цветен и нестандартен уъркшоп, за да изберат актуалния тренд, който ще диктува модата в интериора и декорацията през следващите 12 месеца.

В него се включиха водещите дизайнери и архитекти на интериорните студиа „Дизайница“ и ATG design, носителят на 4 награди RED DOT design award за индустриален и продуктов дизайн Илиан Милинов, създателите на визиите за подовите покрития на KAI Group и Кроношпан България, колорист, графичен дизайнер, разработчици и маркетинг специалисти на производителите на продукти и материали за оформлението на дома.

В продължение на няколко часа работните групи определяха онези комбинации от цветове, текстури и ключови думи, които отразяват усещането им за актуалните тенденции в дизайна на глобално ниво. За първи път тази година колажите (mood boards) от различни материали – текстил, дамаски, камък, дърво, керамика, цветни листове и фото изображения бяха изработени върху 3D стаи, които вплетоха представите за водещия тренд за 2022 г.

„Празнуваме връщането на вкуса към живота, въпреки месеците на трудности и ограничения, през които преминава света“, коментира Емил Кунчев и допълни, че „Цвят на годината“ на „Оргахим“ вече е локален тренд, който внася глобалната мода в дизайна, в интериора на дома.

Цветове на годината са били „Нептун“ (2016), „Тракийско злато“ (2017), „Кадифена роза“(2018), „Органик“ нюанс на зеленото (2019), „Синя хармония (2020) и „БежаВю“ (2021).

  • Previous

    Медара е цветът, който ще внася стил и уют в домовете ни през 2022

  • Next

    Blog Article 1