82% от дърводелците потвърждават, че Timmer полиуретанов лак е устойчив на надраскване.

Днес споделяме експертното мнение на 100 професионални дърводелци, тествали Timmer полиуретанов лак за дърво:

В проучването, проведено с 100 участници, които са тествали Timmer полиуретанов лак за дърво, 88% от тях са декларирали, че резултата, който са получили е много добър и биха използвали продукта отново. 86% биха го препоръчали на други дърводелци.

86% от тествалите твърдят, че Timmer полиуретанов лак се нанася изключително лесно.

При полагане на водоразредим лак върху обработваната повърхност, водата се изпарява и настъпва процес на коалесценция, при който полимерите се доближават и образуват здрави връзки помежду си. Именно този процес обуславя здравината и дълготрайността на покритието. 82% от дърводелците са установили, че полученото покритие с полиуретановия лак е с висока степен на износоустойчивост, при надраскване.

Може да разгледате видеа и снимки от нанасянето, които получихме от дърводелците, тествали продукта:

Повече информация за проведеното проучване можете да прочетете тук

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност