Професионални строителни решения

Серията продукти DEKO professional са предназначени, както за професионалисти в областта на строителството, така и за крайни клиенти. Портфолиото дава системи решения в различни области, като топлоизолации, хидроизолации, огнезащита, индустриални, декоративни и мраморни подови системи, както и всички съпътстващи продукти необходими за изграждането им.

По – детайлно гамата се разделя на мазилки, грундове за мазилки, подготвителни грундове, лепилни и шпакловъчни смеси, интериорни бои, лепила за плочки, хидроизолации и саморазливни циментови замазки.

Комбинацията от конкретни типове продукти дават първата в България сертифицирана топлоизолационна система DEKOTHERM®, с гаранция за качество до 15 години.

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност