Боядисвай „на една ръка“ с DEKO professional® Еднослойна интериорна боя

DEKO professional® Еднослойна интериорна боя представлява добре хомогенизирана суспензия от фино диспергирани пигменти, пълнители, водоразтворимо свързващо вещество и специфични добавки.

Предназначена е за вътрешно боядисване на стени и тавани в помещения с изключително високи изисквания към покритията. Боята притежава висока покривност и устойчивост на мокро триене. Боята има сатенен блясък.

Основните характеристики на продукта са:

  • Изключително висока покривност при малки дебелини на сухото покритие – възможност за ново покритие “от една ръка”;

  • Висока производителност при работа;

  • Покритие са със сатенен блясък;

  • Микропоресто покритие, осигуряващо “дишане” на стените;

  • Висока белота на покритието и добра устойчивост към стареене и пожълтяване;

  • Малка промяна в покривността след изсъхване;

  • Бързо съхнене, слаба миризма;

  • Добро поведение при нанасяне – добра разливност и изравняване на мокрото покритие. Не пръска при нанасяне. Добро наслояване;

  • Добро поведение при съхранение – не образува сбита утайка, не променя вискозитета си във времето.

 

Боята подходящото решение за боядисване на интериора на обществени сгради, офиси, хотели и търговски центрове, за които е характерен натовареният трафик на хора, както и постоянно обитаваните помещения, коридорите и общите части в жилищни сгради и помещенията в тях, които поставят на изпитание дълготрайността на покритието и поддържането на чисти повърхности по стените.

Притежава характеристики като: висока покривност (клас 1, съгласно БДС EN 13300), както и добра износоустойчивост и устойчивост на мокро триене.

Еднослойната интериорна боя е  устойчива на стареене и пожълтяване. Характеризира се и с изключително лесна поддръжка и почистване, което я прави устойчива във времето и спестява на потребителите перманентно освежаване на помещенията, където е положена.

Полагането  на продукта е изключително лесно, тъй като разреждайки я в съотношение 2:1 с вода се използва като грунд, след което се полага един слой неразредена боя за постигане на пълно покритие.

За любителите на трационния цвят DEKO professional® Еднослойна интериорна боя се произвежда в бял цвят, а за привъжениците на топлите пастелни цветове може да се оцвети на Тониращи системи Хамелекон от Оргахим АД.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност