Растем заедно

Растем заедно

Ние в „Оргахим” обичаме предизвикателствата! А вие? Всеки ден е едно ново предизвикателство с иновативни проекти и многообразие от задачи в динамична бизнес среда.

Растем заедно
Този раздел е за хора, които търсят възможности за работа и кариерно развитие в нашата компания. Преди да кандидатствате при нас, бихме искали да разкажем повече за процеса по набиране на персонал и да ви дадем някои насоки.

Свободни работни места


Моля, прегледайте списъка със свободни работни места и изберете това, за което смятате, че сте квалифициран/а или към което проявявате интерес.

Кандидатстване онлайн

За да кандидатствате онлайн, моля следвайте указанията и стъпките от формуляра за кандидатстване. Ще получите потвърждение, че формулярът е изпратен успешно, а кандидатурата ви ще бъде обработена във възможно най-кратки срокове.

Регистрация в базата данни

В случай, че няма свободно работно място, отговарящо на вашите умения, опит и предпочитания, вашата автобиография автоматично ще бъде регистрирана в база ни данни. Така вашата кандидатура ще бъде взета под внимание за бъдещи свободни позиции в компанията.

Получаване на обратна връзка

Ние ще подберем и разгледаме обстойно автобиографиите, които в най-голяма степен съответстват на търсения от нас профил. В този ред на мисли,за да се спрем на вашата кандидатура, ви съветваме да изпратите пълна и подробна автобиография, тъй като практиката ни е да се свързваме само с одобрените по документи кандидати.
Получените автобиографии се преразглеждат периодично с актуализиране на свободните работни места с цел идентифициране и подбор на най-подходящите кандидати.Поради тази причина получените автобиографии се съхраняват в нашата база данни в продължение на шест месеца.
Благодарим Ви! Щастливи сме, че искате да станете част от нашия екип и Ви уверяваме, че ще бъдете посрещнати подобаващо с нужното внимание и уважение.
Всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално. Предоставените от вас данни са лични и попадат под специална защита по смисъла на ЗЗЛД. Компаниите от Групата Поликолор-Оргахим, в качеството си на администратори на лични данни, се задължават да ги съхраняват и да не ги разпространяват под каквато и да е форма, освен за целите на подбора на кадри в Групата.


СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА
Локации изпрати запитване Kаталози Полезно