Екипът на отдел ЧР

Екипът на отдел ЧР

екип Ние знаем, че хората са нашият най-ценен капитал! Затова им помагаме да се развиват и израстват, работейки с тях ден след ден. Техните мечти, очаквания, мисли, характери, поведение, методите им на работа и начинът, по който изграждаме екипи с тези личности, ни правят това, което ние всъщност сме.

Ние виждаме най-доброто в нашите колеги! Поради тази причина сме в сърцето на компанията. Не само търсим и откриваме потенциала в тях, но и знаем как да го използваме. Създаваме подходяща среда за хората да въвеждат иновации, насърчаваме талантите и мислим в перспектива за бъдещето.

Ние даваме възможности! Възможности за придобиване на трудов опит и кариерно развитие в международна и динамична компания. Възможности за работа в екип с хора, които припознават корпоративните ни ценности като свои и чиито лични цели са високите професионални резултати.

Ние сме агенти на промяната! Споделяйки знанията и опита си, даваме на колегите си свободата да действат и да постигат успехи. Предоставяме необходимите ресурси с цел да повишим качеството на работата и да създадем култура, която благоприятства нашия просперитет.

Ние сме екип от професионалисти! Екип, сформиран и сплотен за кратък период от време. Имаме както колеги с дългогодишен опит в управлението и администрирането на персонала, така и млади служители, на които тепърва им предстои да градят кариера в сферата на човешките ресурси.Имаме обща стратегия на ниво Група, прилагаме едни и същи политики, процедури и практики за работа, както в Оргахим АД, така и в Поликолор АД, Русе Кемикълс АД, Оргахим Резинс АД и Дунав Транс ЕООД.
Локации изпрати запитване Kаталози Полезно