Кариери

Кариери

Ценностите на Групата Поликолор-Оргахим в цвят и образ

Уважаеми колеги,

Вярваме, че корпоративната култура има също толкова голямо влияние върху представянето на компанията, колкото и нейната бизнес стратегия. Ние се стремим да постигаме не просто финансови резултати, но и да бъдем желано място за работа за всички наши служители и непрекъснато да допринасяме за прогреса на нашата индустрия и за развитието на местната общност. Великите компании растат успешно и устойчиво като работят по начин, който отразява техните корпоративни ценности. Нашите ценности показват кои сме всъщност както в Групата Поликолор-Оргахим, така и извън нея.

В корпоративния свят Ценностите са застрашени да се превърнат в едни абстрактни думи, които звучат добре, изглеждат добре на фирмените документи и по стените, но не са в сърцата и мислите на служителите.

Ето защо сме избрали общовалидни Ценности, които вече са част от нашата същност като фирма заради дългата ни история. Ние интуитивно и от само себе си сме се придържали към тях през годините и ще ги съхраним същите, дори и ако утре всички ние се събудим с достатъчно пари, да празнуваме до края на живота си.След 100 години тези Ценности ще останат същите, такива каквито са и днес.

Компанията ще продължи да държи на тези Ценности, дори и ако в някакъв момент те ни поставят в неизгодно положение спрямо конкуренцията, тъй като както е казал Айнщайн преди много време - "Стремете се да не бъдете просто човек на успеха, а човек с ценности".

Ценностите на Групата Поликолор-Оргахим в цвят и образ!
Добре дошли в света на цветовете! Почувствайте нашата визия, същност и ценности! Разберете какво прави нашата компания различна от останалите. И защо това е също толкова важно за вас.
 
Актьорите, участващи във филма са служители на Поликолор-Оргахим.

Насладете се на дъгата ни!
Мариус Вакароиу
Изпълнителен директор на Групата
7ЦВЯТА, ЕДНА КОМПАНИЯ!
Локации изпрати запитване Kаталози Полезно