Подходящ ли си за Оргахим?

По случайност ти се наложи да боядисаш стаята си, хареса ти и реши да боядисаш следващата, и коридора, и детската? Мислиш ли си всяка вечер за това кои цветове са подходящи за спалнята или кой нюанс би паснал най-добре на дневната?

Представяш ли си как изглежда къщата на твоите мечти? С чисто бели или цветни стени? В пастелни или наситени тонове? А колата? Дали ти допадат матовите или бляскави цветове?

Ако не веднъж си се замислял за всичко това, ако харесваш качествените продукти, ако искаш да работиш в екип и да споделяш с другите своите мисли, идеи и постижения, то тогава заповядай при нас! Присъедини се, защото ОРГАХИМ е идеалното място за теб!

Човешки ресурси в действие

Ние извървяхме вълнуващия и динамичен път от първaта фабрика за бои и лакове в Русе до лидер на пазара на лаково-бояджийски продукти в България, с най-популярната марка боя и най-голямото продуктово портфолио, зад които стоят усилията, постоянството и волята за успех на нашите служители. Затова с благодарност и грижа заедно продължаваме нашия път към по-доброто цветно бъдеще!
Ако цветовете са твоята истинска страст и искаш да разбереш как Оргахим превръща всяка къща в дом, но не откриваш подходяща свободна позиция, можеш да ни изпратиш директно своето CV. Сподели с нас в каква професионална област виждаш своето цветно бъдеще. Ние обещаваме да подходим с нужния респект към твоята кандидатура и да се свържем с теб при наличие на подходящи възможности. Живей и работи цветно!
Ако нямаш автобиография, можеш да я създадеш тук.
Съгласен съм с Уведомлението относно процеса по подбор на персонал съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

Изчисли нужното количество боя

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.