Aloha Оргахим!

Оргахим организира парти за малчугани по случай най-детския празник, а именно – 1-ви юни.

От Хаваите слънчево настроение сме взели и от цветя – венци сме ви изплели.
Ще ви чакаме с кокосови коктейли и рехави поли, за да се развихрим с танци хула-хула и състезателни игри.
Aloha Оргахим!

В международен мащаб Денят на детето е отбелязан за първи път официално през 1950 г. в 51 страни. Ние в Оргахим го отбелязваме най-традиционно всяка година. Обичаме да раздаваме усмивки и щастие не само на нашите служители, но и на техните деца, затова организирахме Хавайско парти.

Хавайското парти се състоя на 09/06/2018г. в лятната градина на хотел „Рига“. Поводът разбира се, беше празника на детето, затова поканихме всички деца на възраст между 3 и 10 год. да се позабавляват в компанията на „Веселяците“, окичени с хавайски венци. И с много смях, веселие и забавление, всички се разкършиха в ритъма на хавайските танци.

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност