92% от дърводелците гарантират, че Timmer водоразредим лак се нанася лесно и няма мирис

Споделяме и последния резултат от тестовете, които проведохме сред 100 дърводелци. Чрез анкетна карта, професионалистите изразиха експертното си мнение за тествания продукт под марката Timmer- Timmer водоразредим лак за дърво, мат. Ето какви са и установените резултати:

Единият от въпросите в анкетните карти изследва доколко майсторите са удовлетворени от покритието, което са получили с продукта. Ето какви са и резултатите: огромната част от анкетираните 95% посочват, че биха го препоръчали и на други дърводелци, а 94% от тях, че биха го използвали отново. 92% от тествалите твърдят, че Timmer водоразредим лак за дърво се нанася изключително лесно и няма неприятна миризма.

Timmer водоразредим лак за дърво се предлага в три степени на гланц- гланц, сатен и мат. В изпратените сетове с продукти, дърводелците тестваха Timmer водоразредим лак със степен на гланц-мат. Матовото покритие е с напълно съвършена прозрачност и 88% от дърводелците декларират, че полученото покритие е изключително матово.

Може да разгледате видеа и снимки от нанасянето, които получихме от дърводелците, тествали продукта:

Повече информация за проведеното проучване можете да прочетете тук

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност