88% от професионалистите се убедиха, че Timmer масло предпазва от вода.

Днес споделяме експертното мнение на 100 професионални дърводелци, тествали Timmer масло за дърво:

89% от професионалните дърводелци препоръчват продукта. 88% от тествалите, твърдят че с иновативната си формула продуктът попива в дълбочина, като придава мек и естествен цвят на обработените детайли. Благодарение на добавения восък, нанесеното покритие предпазва от проникването на вода и 88% от тествалите установиха това, чрез тест с капка. За разлика от традиционните лакове и бои, които със своите по-големи молекули образуват повърхностен филм, без да попиват в дървесината, Timmer масло за дърво попива дълбоко и не образува филм на повърхността, 71% от тествалите продукта го потвърдиха.

Дърводелците изпробваха продукта върху различни повърхности- огради, маси, рамки и други дървени повърхности. Тук може да разгледате изпратените видеа и снимки от самото нанасяне:

Повече информация за проведеното проучване можете да прочетете тук

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност