5 причини да изберем боя със сатенено покритие

Изборът за вида на покритието е строго индивидуален и трябва да отговаря на стила и предназначението на помещението – доколко натоварено е то, каква е основата на стената и ще се наложи ли често почистване.
Ако имате колебания при избора на боя, Ви даваме 5 причини, за да изберете сатенените покрития:

ПОЧИСТВАТ ЛЕСНО – сатенените покрития позволяват лесно почистване с домакински гъбички или попивателни кърпи.

ПОЗВОЛЯВАТ ПО-ЧЕСТО МИЕНЕ – покритията образуват слой върху стената, който позволява те да се измиват основно поне два пъти годишно.

ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ НА МОКРО ТРИЕНЕ – позволяват стените да се почистват директно с вода.

НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ПЕТНАТА ДА ПРОНИКВАТ В ДЪЛБОЧИНА – слоят от сатененото покритие е плътен и не позволява на петната върху стените да проникват в дълбочина.

МЕК КОПРИНЕН БЛЯСЪК – за най-изтънчените предпочитания сатенените покрития излъчват копринен блясък, като важно условие за това е стените да са изключително гладки.

Какво показаха тестовете ни със сатенената боя Spirit Impeccable White Satin?
В лабораторни условия тествахме как ще се държи сатененото покритие спрямо дълбочинно проникване на петна. Използвахме агресивни замърсители като кафе и вино и сравнихме усилията, положени за пълно отстраняване на петната както и дълбочината, до която те проникват спрямо водещия бранд матова интериорна боя на пазара. Оказа се, че при Spirit Impeccable White Satin са нужни 4 пъти по-малко усилия, а петната бяха проникнали 10-пъти по-малко в дълбочина.

Лесното поддържане и почистване на Spirit Impeccable White Satin я прави особено подходяща за стаи, изложени на висок трафик: детски стаи, трапезарии, коридори и др.

Със Spirit Impeccable White Satin СТЕНИТЕ СA ПОДГОТВЕНИ ЗА ИЗНЕНАДИ!

www.spiritpaints.bg

Без категория
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност