Според проучване: 92% от дърводелците смятат, че Timmer байц е изключително бързосъхнещ.

¾ от тях считат, че нюансът на цвят Махагон е същият, като махагоновата дървесина .

При създаването на марката Timmer, разработихме серия от продукти, които да обхващат пълния асортимент от дейности за защита и декорация на дървените изделия. Освен лабораторните тестове и изпитания, които провеждаме преди да пуснем продуктите на пазара, ние ги подлагаме и на реални такива с професионални дърводелци, за да гарантираме устойчивата защита и естестическата завършеност, която се постига с продуктите. Такова е и проучването ни, съвместно с агенция „Манира“, в което предоставихме 6 продукта от серията Timmer на професионални дърводелци, работещи ежедневно с дърво, за да разберем тяхното експертно мнение за серията Timmer.

Днес, споделяме с вас резултатите на 100те майстора, установени след тестването на един от продуктите-Timmer байц за дърво, цвят махагон:

Професионалните дърводелци тестваха Timmer байц за дърво, цвят махагон, върху различни дървесини. 75% от тях потвърдиха, че цветът на байца, нанесен върху различните видове дървесина придава върху детайлите естественият цвят на махагоновата дървесина. Това е важно, ако искате да боядисате в определен дървесен цвят дървените предмети, които имате, като в същото време запазите естествената им структура. Освен високият процент на постигнатия естествен цвят, е оценено и удовлетворението на тествалите продукта. В проучването, проведено с 100 участника, които са използвали Timmer байц за дърво, цвят махагон , 89% от тях са декларирали, че биха използвали този продукт отново. 90% биха препоръчали продукта на познати дърводелци, като оценяват високо полученото покритие, а 92% от нанеслите продукта, останаха впечатлени от изключително бързото му изсъхване.

Timmer байц за дърво е предназначен за оцветяване на всякакъв вид дървени повърхности и изделия от твърда и мека дървесина, а ето и част от снимките, изпратени от дърводелците и крайните резултати на техните изделия:

Timmer байц за дърво е висококачествен водоразредим продукт, предназначен за оцветяване на всякакъв вид дървени повърхности – градински мебели, огради, врати, парапети, беседки, ламперии и др. Timmer байц за дърво прониква в дълбочина, без да запуши порите на дървесината и без да скрие текстурата на дървото, като текстурата на дървесината дори изпъква дори по-ясно с нанесения байц.

Байц

Този сайт използва модули за “бисквитки/ cookies”

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност