Златно коледно парти

Не всичко което блести, е златно, но при нас всичко златно ще блести!

В края на 2017 г. отпразнувахме заедно една успешна година с бляскаво и изящно златно парти на Оргахим в унисон с цвета на 2017г. – Тракийско злато.

Коледното празненство бе организирано в знак на благодарност за усилията, лоялността и отдадеността към компанията на всички служители през цялата 2017 година. Събитието се състоя на 13/12/2017г. от 19:00 часа в ресторанта на хотел „Рига“. Изиграха се над 20 кръшни хора, изядоха се над 450 парчета звездна торта, раздадоха се над 60 награди за дългогодишна служба в компанията и се разлетяха точно 100 златни балона. Всички тези моменти бяха запечатани от професионални фотографи и изпратени до всички. Няколко звездни момента можете да разгледате тук.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност