Зимни корпоративни игри 2018

Заедно винаги можем повече !

Най-вълнуващото спортно събитие в света на бизнеса, са „Корпоративните игри“, които се провеждат два пъти годишно. Като Група с доказани спортни таланти „Поликолор – Оргахим“ не пропусна шанса да демонстрира своето спортно надмощие и в началото на 2016 г. година направи своята първа заявка за участие в игрите.

Компании от различни браншове се събират на едно място, за да покажат кой е по-по-най на спортния терен. Целта на събитието е не само постигане на спортни победи, но и създаването на нови приятелства, положителни емоции и много забавление.

Така вече 2г. под ред се борим за почетната стълбица и златни отличия. Тази година отборът по тенис на маса на Оргахим се представи отлично на Зимните Корпоративни Игри, които се проведоха  в периода 26-28/01/2018г. в гр. Брашов, Румъния.

Хилките за тенис страховито размахваха нашите представителки в категория „Жени индивидуално“ – Венелина Русанова, Главен лаборант-експерт изследване и развитие към РВКК и Рая Цанкова, Юрисконсулт в ПРО достойно представиха компанията и взеха сребърен (Вени) и бронзов медал (Рая) след оспорвани и изтощителни срещи, продължили повече от 8 часа.

Вени и Рая заеха почетното второ място и в категория „Двойки жени“, като отстъпиха само на най-добрите тенисистки в турнира. Венелина Русанова и Томислав Кръстев, Специалист ADR, се окичиха с бронз в категорията „Смесени двойки“ след забележителна спортсменска игра.

Така всички те попадат автоматично в списъка с участниците в следващите корпоративни игри и са неоспоримо доказателство за валидността на максимата, че „Заедно винаги можем повече“.

Поздравяваме нашите служители за отличното представяне и им пожелаваме още много успехи в следващите турнири по тенис на маса. Освен това всички се забавляваха, танцуваха и наслаждаваха на компанията на колегите си от Поликолор, защото с труд, обединени усилия и стремеж към триумф успяваме да надделеем, както над конкуренцията, така и над спортните си противници. Така ще бъде и занапред.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies“

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт.Политика за поверителност